Wassen en tanken kan nu op één plek.

Bij het AVIA Tankstation in Westerhaar, gemeente Twenterand, kan je nu ook terecht voor de was. Met het plaatsen van een Revolution waskiosk is het aanbod van het tankstation nog verder uitgebreid. Even tanken en een broodje eten terwijl ondertussen jouw was gewassen wordt: zo wordt die ‘zaterdagmiddag’ toch goed besteed! Tankservice Haarhuis in Westerhaar heeft hiermee een prachtig extra stukje service in handen en is daarmee uniek in Twenterand.

Een Revolution waskiosk is een wasmachine die je zelf bedient en hiervoor kan je 24 uur per dag terecht. Ideaal dus voor wasjes waar je eigen wasmachine niet toereikend is. De kiosk heeft twee wasmachines ( van 8 en 18 kg) die alle was professioneel wassen en drogen. Met 30 minuten is de kleding gewassen waardoor het concept ook interessant wordt voor andere partijen die snel hun was gedaan willen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan teamkleding of bedrijfskleding, maar ook paardendekens behoren tot de mogelijkheid. Een droger tot 18 kg maakt de was weer snel droog. Omdat ook dekbedden, kleden, kussen en ander bijzonder wasgoed hiermee gereinigd kunnen worden, is deze waskiosk ideaal voor eigenlijk iedereen. Milieuvriendelijk is de kiosk ook nog eens doordat de warmte van de droger het wasmachinewater verwarmt.

Door de korte wastijd en het feit dat de trommel gesloten blijft tijdens deze wasbeurt is het wassen goed te combineren met eventuele andere verplichtingen. Tanken bijvoorbeeld bij AVIA, de auto een wasbeurt geven of gewoon even lekker genieten van een kop koffie. Natuurlijk kan je ook gewoon later weer terug komen. De waskiosk werkt gewoon op muntgeld en regelt zelf het wasmiddel.

Tankservice Haarhuis biedt met deze waskiosk een mogelijkheid in Twenterand om diverse verplichtingen dus in 1 keer te combineren. Dit scheelt een hoop tijd en geeft jou dus meer tijd voor andere zaken. Natuurlijk biedt het mensen die om wat voor reden dan ook zelf geen wasmachine hebben de mogelijkheid snel en simpel toch hun was te doen. Om nog maar te zwijgen over die akelige momenten dat je eigen wasmachine het begeeft. De Revolution is vrij voor iedereen toegankelijk, ook op tijden waarbij je niet meer terecht kunt in een wasserette. Omhoog zitten met een volle wasmand is dus hiermee verleden tijd.

Het AVIA tankstation biedt naast het tankstation en het wassen van auto én kleding nog meer. Zo kan je hier dus ook terecht voor koffie, broodjes, warme snacks en cadeau artikelen. Daarnaast is het station ook een servicepunt van UPS (voorheen Kiala).

Door deze combinatie van mogelijkheden is Tankservice Haarhuis uniek in Twenterand.