ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. Je spaart namelijk voor korting op tanken, wassen, de leukste dagjes uit, gadgets, beauty- en lifestyle producten en meer. Je kunt ook meedoen met te gekke winacties! Maak bijvoorbeeld kans op gratis brandstof of een mooie reis. En: je spaart heel eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart, bij meer dan 300 AVIA tankstations.

Sparen gaat snel en makkelijk
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij alle tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Inwisselen
De gespaarde punten zijn in te wisselen in de app, shop of webshop. Je kunt kiezen voor vouchers die te besteden zijn in de de shop, korting op dagjes uit of te gekke gadgets! Bovendien maak je kans op mooie prijzen zoals bijvoorbeeld

een jaar lang gratis tanken!
De actuele aanbiedingen en acties vind je op de website en in de app.

Registreren
Ga naar ViaAVIA.nl of download de app om je ViaAVIA spaarkaart te registreren. Heb je geen pas? Geen nood, het systeem wijst je een nummer toe.
Heb je een Keuzespaarpas? Koppel dan deze pas en start direct met ViaAVIA! Je ontvangt bij registratie al gelijk 200 punten gratis.

Deel dit verhaal, kies je platform!