Sparen voor messen van Couvert Royale

Voor het dagelijks bereiden van een heerlijke maaltijd zijn goede keuken messen onmisbaar in uw keuken. De messen van Couvert Royale zijn van een zware kwaliteit en bovendien zeer scherp geslepen. Een keukenmes van Couvert Royale ligt perfect in de hand en snijdt met gemak groente, vlees en vis. Voor iedere uitdaging is er een geschikt mes.

Hoe werkt de spaaractie?

De reguliere consumentenadviesprijzen van de Couvert Royale producten variëren van € 14,95 tot € 24,95. Je ontvangt bij iedere besteding van 10 euro een zegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart kan er een product uit de range van Couvert Royale gekocht worden met korting tot 72% t.o.v. de adviesprijs!

Na de zeer succesvolle keukenset actie nu wederom een actie voor in de keuken
Dus wacht niet, maar bezoek ons station en spaar ook voor een fantastische messenset!

Over RVS messen

Roestvrijstaal is het meest gebruikte materiaal voor keukenmessen. RVS messen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik en zijn zachter dan damast messen wat ze minder breukgevoelig maakt. Reinig RVS keukenmessen liever niet in de vaatwasmachine. De zouten uit de zeep kunnen het metaal aantasten. Er bestaan keukenmessen voor de professional, maar ook voor enthousiaste hobbykoks.