Wij zoeken dit moment een servicemedewerker. Flexibiliteit is hierin erg belangrijk voor ons. Het tankstation is namelijk 7 dagen per week geopend dus ook in het weekend. Er wordt verwacht dat je doordeweeks en in het weekend inzetbaar bent.

Werkzaamheden

Als servicemedewerker ben je het visitekaartje van Tankservice Haarhuis

Tijdens de dienst ben je verantwoordelijk voor het complete tankstation en beheer je de kassa. Jij zorgt er tijdens deze dienst voor dat alle gasten netjes geholpen worden en dat de winkel er strak bij staat en dat de schappen gevuld en schoon zijn.

Het buitenterrein en de wasstraat behoren ook tot jouw werkgebied, je zorgt er dan ook voor dat alles er spik en span uitziet.

Ook hebben wij een prachtige bakery waar we verse broodjes klaar maken voor onze klanten. Ook dit behoort tot jouw functie.

Functie eisen**

– Je bent tussen de 17 en 22 jaar;

– Je bent klant en service gericht;

– Je hebt een flexibele instelling. Werken in de avond, het weekend en/of op feestdagen is geen probleem en je bent flexibel inzetbaar. Daarnaast ben je bereid om in geval van ziekte en/of vakantie extra te werken;

– Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;

– Je bent stressbestendig en kan goed multitasken;

РJe kan zelfstandig goed uit de voeten, maar bent ook een teamplayer (staat klaar voor collega’s);

– Je kan goed overweg met computers;

Past bovenstaande bij jou? Wacht niet langer maar vul het sollicitatieformulier in via https://www.tankavia.nl/solliciteren/