Van 6 t/m 9 oktober a.s. wordt de jaarlijkse military in Boekelo gehouden. Het paardensport evenement in Twente. De military is een must voor de paarden liefhebber. U kunt nu via ons sparen voor €10,- korting op een toegangskaart voor zaterdag 8 oktober.
AVIA Tankservice Haarhuis, Welkom onderweg.

Tank 2 x minimaal 20 liter brandstof en ontvang een stempel op de stempelkaart. Een volle spaarkaart kunt u op 8 oktober bij de kassa van de military inleveren en u betaald € 17,50 i.p.v. € 27,50 voor een kaart. Per stempelkaart kunt u maximaal 2 kaarten met korting kopen. Dit is dus het moment om dit unieke evenement met korting te bezoeken.

Eén van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland. Dat is Military Boekelo – Enschede.

Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Meer dan 60.000 bezoekers willen ieder jaar dit prachtige evenement bijwonen. Genieten van een perfecte mix van Topsport, Business & Pleasure en bovenal een unieke en enerverende belevenis.

Topsport
Natuurlijk staat ieder jaar de sport centraal tijdens Military Boekelo – Enschede. Het evenement behoort tot de beste van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympisch medaillewinnaars en internationale kampioenen. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours; ontworpen door Olympisch designer Sue Benson,  de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry. We zijn dan ook geweldig trots dat het evenement reeds meerdere keren door de sporters is uitgeroepen tot de beste Military ter wereld.

AVIA Tankservice Haarhuis, Welkom onderweg.