Wat doe jij het eerst op Oudejaarsavond om 00:00 uur? Proosten met je vrienden, je partner kussen, of de buren omhelzen? Nee natuurlijk niet! Jij checkt allereerst de uitslag van de Oudejaarstrekking, met een hoofdprijs van €30 miljoen. Wie weet heb jij dan nog meer reden om mensen in de armen te vliegen!

Droom jij ook van een kasteel inclusief personeel, een lange luxe wereldreis of misschien wel je eigen pretpark? Met die gigantische hoofdprijs van € 30 miljoen kun je al je dromen waarmaken! Maar ook de vele andere grote geldprijzen zijn fantastisch. Misschien wilde je altijd al een privébioscoop, een eigen waterpark, of een mega-volière met zeldzame vogels in je tuin! Niets is te gek. Of rijd jij straks met een brede glimlach in een van die 250 splinternieuwe MINI’s?

Omdat er zo veel te winnen valt, wordt het aftellen tot de jaarwisseling extra spannend! Aftellen naar dat ene magische moment waarop al jouw dromen uit kunnen komen! Heb jij je Oudejaarslot nog niet in huis? Koop dan vandaag nog je lot. Welkom onderweg